Etusivulle
Fast-tuotteet

TUOTE TIETOJA  

MAAILMANKUULU HIUSTENKASVUN KIIHDYTTÄJÄ

Haluatko upeat kasvavat hiukset?

Nisim International käytti yli 20 vuoden tutkimustyön tuloksena keräämiään tietoja hiuksen kasvusta, ja yhtenä tuloksena syntyi FAST-kasvunkiihdyttäjät.

Kahden tuotteen, shampoon ja hoitoaineen säännöllisellä käytöllä voidaan hiuksia vahvistaa ja niiden kasvua kiihdyttää selvästi. Teho perustuu aminohappoihin (valkuaisaineisiin), jotka yhdistettynä ainutlaatuiseen yrttiyhdistelmään antavat hiuksille todellisen kasvun piristysruiskeen. Testeissä eräillä käyttäjillä normaali kasvun nopeus jopa lähes kaksinkertaistui. Uskomatonta? Ei ole miljoonien tyytyväisten käyttäjien mielestä ympäri maailmaa, joilla hiukset kasvavat todella hyvin.

FAST-tuotteita ei ole suunniteltu varsinaisesti hiustenlähtöön, siihen suosittelemme muita Nisim-tuotteita, mutta FAST-tuotteilla kiihdytät hiuksen kasvua merkittävästi ja vahvistat hiuksia. Saat kasvavat hyvinvoivat hiukset tehokkaasti!

HUOM. SAATAVILLA MYÖS SEURAAVILLA JÄLLEENMYYJILLÄ HELSINGISSÄ JA TAMPEREELLA. Tilaa netistä Apteekkishopista:

HELSINKI:

Itäkeskuksen Apteekki
Tallinnanaukio 4
Itäkeskus
Apteekkishop

TAMPERE:
Hyvinvoinnin Hiusklinikka
Laukontori 14 b
33200 Tampere
P. 050 590 9340
parturikampaamomustajarvi.fi

Suomessa hinnat noudattelevat kansainvälistä tasoa! Voit tilata näitä tuotteita internetin kautta turvallisesti tästä linkistä:
klikkaa tästä

FAST-SHAMPOO

Tämä FAST-shampoo edustaa viimeisintä hiustenhoidon teknologiaa. Se on suunniteltu edistämään hiusten nopeinta mahdollista kasvua. Luonnon yrtit ja hiuksille tärkeät aminohapot oikeassa suhteessa auttavat hiuksia nopeaan ja terveeseen kasvuun. FAST-shampoo sopii kaikille hiustyypeille, myös käsitellyille hiuksille.
FAST-shampoo ei sisällä silikoneja.

Shampoo 360 ml

Lisätietoja

 

FAST HIUSTEN HOITOAINE 360 ml

Tämä pitkävaikutteinen FAST-hiusten hoitoaine kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Sen luonnon yrtit ja aminohapot toimivat parhaiten yhdessä FAST-shampoon kanssa. FAST-hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille, myös käsitellyille hiuksille.

Hoitoaine 360 ml

Lisätietoja

 

F.A.S.T. shampoo ja hoitoaine yhdessä

Yhdistelmäpaketti shampoo+hoitoaine 360 ml