Etusivulle
Fast-tuotteet

Nisim on kanadalainen yhtiö, joka on kehittänyt monia innovatiivisia kosmetiikka-alan tuotteita, kuten Nisim Biofactors -hiustenhoitotuotteet, jotka estävät hiustenlähtöä ja kasvattavat uusia hiuksia. F.A.S.T. Fortified Amino Scalp Therapy -shampoo ja -hoitoaine on kehitetty kasvattamaan hiuksia nopeimmalla tavalla.

Nisim-shampoo on kansainvälisesti erittäin suosittu anti-DHT -shampoo. Anti-DHT -tuotteet ovat Suomessa uusia, ja Nisim on ensimmäinen anti-DHT -shampoo Suomessa joka hidastaa hiustenlähtöä selvästi jo viikon säännöllisen käytön jälkeen. Mikään shampoo ei yksinään voi kokonaan estää hiustenlähtöä tai kasvattaa uusia hiuksia. Nisim-shampoo hidastaa hiustenlähtöä ja virkistää päänahkaa.

office_building

Yhtiön pääkonttori ja tutkimuskeskus sijaitsee Torontossa, Kanadassa.


Nisim aloitti Biofactors -hiustenhoitotuotteiden valmistuksen ja myynnin v. 1993. Jo alusta alkaen tuotteiden suosio oli valtava vaikka mainontaan ei tehty investointeja. Tuotteiden hyvä laatu ja erittäin tyytyväiset asiakkaat siivittivät yhtiön huimaan kansainväliseen menestykseen. Nisim-tuotteita myydään tänään yli 40 maassa, mukaanlukien Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Viro ja Venäjä, naapurimaamme mainitaksemme.

Nisim-tuotteista tuli suuri menestys hiljattain Norjassa. Tyytyväisten käyttäjien ansiosta uutinen hyvästä tuotteesta levisi nopeasti. Tänään jo yli 1000 parturi-kampaamoa myyvät Nisim-tuotteita Norjassa ja Tanskassa. Samanlainen kehitys on meneillään Ruotsissa. Nyt Nisim saa jatkuvasti uusia innostuneita jälleenmyyjiä ympäri Suomea.