Etusivulle
Nisim-tuotteet
Fast-tuotteet

Shampoo 240 ml.
Tämä ainutlaatuinen syväpuhdistava shampoo on kehitetty erityisesti luomaan puhdas ja ravinteikas ympäristö terveelle hiustenkasvulle. Saatavana normaaleille ja rasvoittuville hiuksille sekä normaaleille ja kuiville hiuksille. Jo pelkällä shampoon käytöllä voit hidastaa hiustenlähtöä ja säilyttää olemassa olevia hiuksia. Pelkkä shampoo ei kuitenkaan riitä ratkaisemaan hiustenlähdön koko ongelmaa.

(Kullanvärinen pullo: normaaleille ja rasvoittuville hiuksille, sininen pullo: normaaleille ja kuiville hiuksille) Shampoon peruskoko on 240 ml. pullo.

Pieni 60 ml pullo sopii hyvin matkakäyttöön.


Shampoo 1 litra
Säästöpakkauksessa on kätevä pumppukorkki.


Hoitoaine

Täyteläinen syvävaikutteinen hoitoaine, joka vaikuttaa hiuksen juureen asti. Antaa heti ryhtiä ja parantaa ohenevien tai hauraiden hiusten ulkonäköä. Nisim-hoitoaineet täydentävät Nisim-shampoon ja päänahan hoitouutteen vaikutusta.

Saatavana myös hiuksiin suihkutettava hoitoaine, jonka hienojakoinen sumu antaa välittömästi hiuksille tuuheutta ja kiiltoa. Se parantaa hauraiden tai ohenevien hiusten ulkonäköä. Hoitonesteessä on antistaattisia ja hiuksia selvittäviä ominaisuuksia.
Vaikuttavat aineet
Sekä Nisim-shampoiden ja hoitouutteen vaikutus perustuu luonnon yrtteihin, joiden on kliinisesti todistettu hidastavan tai estävän DHT:n muodostumista ja vähentävän sen määrää päänahassa säännöllisellä käytöllä. Nisim-yhtiö on kehittänyt oman täysin ainutlaatuisen uuttamismenetelmän 20-vuotisen tutkimustyön tuloksena. Yrttien hyvät vaikutukset saadaan talteen tehokkaasti.

Vaikuttavia yrttejä ovat mm. Korean ginseng, kastanja (castanea sativa), arnikki (arnica montana), muratti (hedera helix), täpläkurjenpolvi (geranium maculatum), sahapalmu-uute (serenoa serrulata), rosmariini (rosmarinus officinalis) ym. Hiusten kasvua kiihdytetään myös rikkipitoisilla aminohapoilla eli valkuaisaineilla, jotka ovat keskeisessä asemassa hiustenkasvussa. Näitä ovat kystiini, kysteiini ja metioniini. Shampoo sisältää lisäksi myös biotiinia ja vehnäproteiinia.
Päänahan hoitouute

Tämä päänahan ainutlaatuinen ja maailmankuulu Nisim-hoitouute edustaa uusinta anti-DHT-ajattelua hiustenhoidossa.

Se hidastaa todistetusti ja nopeasti hiustenlähtöä vähentämällä DHT:n määrää päänahassa. Uusin tutkimus painottaa nimenomaan DHT:a eli dihydrotestosteronia päänahassa kaikkein tärkeimpänä ja yleisimpänä hiustenlähdön aiheuttajana.

Hoitouute sisältää myös hiuksille välttämättömiä aminohappoja sekä kliinisesti tutkittuja yrttejä jotka edistävät hiusten kasvua sekä miehillä että naisilla. Saatavana originaali-koostumuksena tai geelimuotoisena.

Hoitouutetta hierotaan kevyesti pesun jälkeen päänahkaan ja sitä ei huuhdota pois. Kliinisen testin mukaan hoitouute yhdessä Nisim-shampoon kanssa ohjeiden mukaan käytettynä kasvatti yli 85%:lle koehenkilöistä vähintään 30% uusia hiuksia ja vähensi selvästi tai pysäytti hiustenlähdön!

Tarkempia tietoja löydät tältä sivustolta. Lyhyesti voidaan todeta että yli 85% käyttäjistä kokevat Nisim-tuotteiden hoitavat vaikutukset hiustenlähdössä erinomaisina!